понеделник, 13 юли 2015 г.

ПРИЗИВ ЗА ПРОМЯНА В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА В СЛИВЕН

Правното образование у нас е основата на пирамидата в прокуратурата!

Прокуратурата e слуга на имотната мафия” 

„Вън от системата магистрати с имотни измами” 

„Прокуратурата - слуга на крадците на европари”. "

Да защитават престъпността и служат на олигархията!" 

   Уважаеми господа полицаи и прокурори в процеса няма равноправие. Зад гърба на прокуратурата е един апарат събиращ доказателства и е съставен от хора помещаващи се в сградите на МВР.
България прие състезателното начало в съдебния процес, но не направи нищо адекватно в сливенската прокуратурата. Предполагаемите извършители на престъпления са богати хора, най-вече мутрите и финансовите нарушители, които се прекриват. Доходите на прокурорите и адвокатите са несравними, за това най-способните юристи се насочват към адвокатурата. Е, за какъв равнопоставен процес можем да говорим. Затова е нужно стимули в кариерно израстване, подобряване на условията на труд и добра организация , за да не си набавят доходи по нечестен начин.

Полицаите и прокурорите са най-големите мутри, но има между тях кадърни които се задушават от властоимащите  Вън .... от Сливен, града на стоте хайдути, и всички до един и съдии и прокурори и полицаи, които прикриват престъпниците в затвора.
Твърдя, че Прокуратурата е съпричастна и носи отговорност за причинените ми вреди, и следва да носи солидарна отговорност за същите наред с действията на нотариус и фирмите ограбвали работниците си, която  лишава от реални осигуровки работниците, като ограбва държавата. Ето затова следва да се приложи закона. Поради големия брой съдии, прокурори и министри в имотната мафия, вече 25 години нито правителствата, нито парламентарните комисия искат да спрат корупцията,  когато в България имаше държавност и за грабеж на жилища с фалшифицирани лични карти и други документи не можеше и да се помисли.  Затова наказанията за нотариуси, адвокати и съдии, участвали в имотните измами, да се завишат, например до 10 години зад решетките и отнемане на семейното им имущество.
           Характерна за голяма част от магистратите е лакомията. 
Преки доказателства са в ОГРОМНАТА КОРУПЦИЯ в съдебната система, при която хиляди дела и преписки,  се решават на базата на корупционни парични сделки, а друга част се решават чрез корупционни сделки от типа "решавам делото, ти назначаваш дъщеря ми"; в множеството не просто незаконни, но престъпни решения  съдебната система бездейства и нехае пред факта, че масово престъпниците  с присъди се разхождат на свобода в страната и чужбина, а някои продължават да убиват); в аферата със съдебната система , за която магистратите не показаха абсолютно никакво възмущение и досега мълчат за нея; в настървението, с което магистратите се борят за повишения, постове и всяко възможно увеличение на заплатите; в МАСОВОТО НЕЗАКОННО НАЗНАЧАВАНЕ НА МАГИСТРАТСКИ ОТРОЦИ И ШУРОБАДЖАНАЦИ НА ПРИВЛЕКАТЕЛНИ ПОСТОВЕ В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА.

Специално за масовото назначаване на отроци и шуробаджанаци е налице огромен материал със стотици документи Въпреки че повечето корупционни сделки са трудни за откриване, налице са признания от страна на адвокати, участвали в нея. В известна статия в Интернет адвокат заявява, че голяма част от адвокатското съсловие не са нищо повече от едни куриери, разнасящи пари от клиенти до съдии и прокурори и в Сливен!?.
Лакомията косвено се доказва и от това, че историята през последните години не познава случай, в който магистрат да е признал, че заплатите на магистратите са много добри в условията на тази държава. Ако магистратите получават две трети от заплатата на депутат - дори и дейността им наистина да е натоварена, ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДРАСТИЧЕН ЦИНИЗЪМ Е ЕДНА МЕДИЦИНСКА СЕСТРА с много по-интензивна и отговорна работа от писач на елементарни решения по елементарни дела да получава 400 лева заплата. В същото време огромната част от медицинските сестри се отличават с изключително висок морал, за разлика от повечето магистрати, чийто "морал" вече описахме. Скоро медицински сестри в болниците няма да има - и това ще бъде справедлив шамар за всички търпящи грандиозните несправедливости в тази държава.
Казаното дотук не означава, че няма компетентни, кадърни и достойни магистрати в СЛИВЕН, но другите са за Стария бряст! Но те са много малко на брой. Определям ги на 10% от всички магистрати. А с 90% корумпирани и/или некадърни магистрати нормална съдебна система няма и не може да има в Сливен.
Необходимо е тотално разграждане на съдебната система! Уволнение на всички прокурори в Сливен, а след това създаването й на ново под прекия контрол на Брюксел, без нито един българин в него. Достойните в досегашната система да доказват, че са достойни, за да се върнат в нея!
Драстична реформа е необходима, със смяна на Конституцията!
И всичко друго нерадикално ще е гърч – който дори и българите в един момент може и да не понесат както мен!  

ТАКА ЩЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОИСКА СМЕТКА ОТ БРЮКСЕЛСКИТЕ ГОРДЕЛИВЦИ И БЕЗХАБЕРНИЦИ - ТЕЗИ, КОИТО ТЪПЧАТ БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ ОСЕМ ГОДИНИ, КАТО Я ОСТАВЯТ В ПЛЕН НА ЕДНА ПРЕСТЪПНА СЪДЕБНА СИСТЕМА! 

Ако някой случайно не знае колко престъпна е българската съдебна система, може например да посети блога ми (за съдебната система). Изпитвам най-добри чувства на Уважение към Вас Господин Главен Прокурор, затова с огромна изненада прочетох  в сайт Вашето уведомление че, „Със Заповед от 25.05.2015 г. на Главния прокурор на Република България г-н Сотир Цацаров, Окръжна прокуратура - Сливен е поощрена с отличие „Служебна благодарност и почетна грамота” за висок професионализъм, ефективност и добро качество на работа при съществено натоварване през 2014 г.”
Моето становище относно Критериите за оценка при атестирането на прокурорската работа е, че в прокуратурата не се работи много в сферата на досъдебните производства и всичко свързано с престъпността се разминава. Желая да обърнете внимание, като не изхождате от месеци, а от годините, защото прокурорите са същите, тъй като не сте посочели за забавени преписки и наблюдавани досъдебни производства от един прокурор, които не са описани, че са забавяни и се решават с година, две и повече дела. Всички знаем, че за забавяне на повече от две години дела се УВОЛНЯВАТ МАГИСТРАТИТЕ.
Няма да е пресилено ако се каже, че казусът "Лечков" навреди на имиджа на институцията в Сливен, както и Подадения Сигнал на 25.02.2013 г. за закононарушения, които са извършени от кмета Милев!



Утре ще се продължи за съдебната система в Сливен!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар